Arbeta med mig

Redo att starta ett samarbete? Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag er så snart som möjligt. Du finner mina kontaktuppgifter till höger.


Kontakta mig

Profilbild på Karl Young

E-post: karl@karlyoung.se

Telefon: +46 73-986 86 91

Osäker på om jag är rätt person för er?

Jag har byggt hemsidor med komplexa e-handelsflöden och medlemssystem, enkla bloggar, och alla tänkbara varianter däremellan. Inför varje nytt projekt vill jag förstå era förväntningar och önskemål. Jag föreslår funktioner och gör sedan en bedömning av insatsen som krävs för att utveckla det ni önskar. 

Här kommer tre punkter för att hjälpa er avgöra om jag är rätt för er.

1. Vilka behov har ni?

Söker ni endast någon som ska designa en ny logotyp eller uppdatera er grafiska profil är jag nog inte rätt person för er. För helt designrelaterade och grafiska projekt hänvisar jag gärna vidare till personer i mitt nätverk.

Min specialitet är den tekniska sidan av webbutveckling. Det innebär webbhotell, DNS, domänhantering, e-postadresser, utveckling av hemsidan, och självklart löpande support när miljön är uppbyggd.

2. Vilken typ av budget har ni?

Det finns många större webbyråer som utvecklar stora, avancerade och komplexa hemsidor med mycket skräddarsydd funktionalitet. Dessa byråer tar ofta från 100,000 kronor (och uppåt) för sina projekt. Jag föredrar mindre projekt anpassade för småföretag och föreningar. Det ger ett nära samarbete som resulterar i snabba, stilrena hemsidor anpassade efter er verksamhet. Mer information om mina priser hittar ni här.

3. Vilken typ av partner söker ni?

Jag vill lära känna mina kunder och skapa långsiktiga relationer. Som ett steg i detta erbjuder jag löpande teknisk support samt tjänster inom SEO, marknadsföring och Analytics. Medan vissa byråer kanske utvecklar en hemsida och sedan går vidare vill jag finnas kvar för att försäkra att ni når era förväntningar även på längre sikt.